Bosbes en kaas salade

Het is zomer!!!!! Dat betekent lange dagen en hoge temperaturen en daar word je toch blij van!!! Ik zelf vind het altijd lekker om dan een frisse maaltijd te eten in plaats van een warm bord vol. Vandaar dat ik iedere week een lekkere salade met jullie ga delen. Iedere woensdag van de week komt er een nieuwe salade online!!! Is dat even lekker. Ik probeer mijn salades te combineren met allemaal lekkere en gezonde voeding. Vandaag beginnen we met een heerlijke bosbes en kaas salade.

Hieronder zal ik de ingrediënten voor je uitschrijven. Ik zal verder weinig vertellen over hoe je de salade moet maken, want negen van de tien keer is het zo dat je alles in stukjes moet snijden en vervolgens in een kom gooit. Dat kunnen we allemaal wel 🙂

Ik heb besloten om geen voedingswaarden van mijn recepten op te schrijven. Persoonlijk vind ik het ongezond om zo bezig te zijn met het tellen van calorieën en je zo obsessief ermee bezig te houden. Je moet gewoon lekker eten waar je zin in hebt, en dat dan met mate!

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 100 gram baby spinazie
  • 1/2 avocado
  • 1/2 komkommer
  • 150 gram bosbessen
  • 50 gram kaas (naar keuze, ik had jonge kaas)
  • klein handje walnoten
  • scheutje Balsamico azijn

Snijd het in stukjes, deel het over twee borden en smullen maar!!

De komende weken zullen er hier meerdere lekkere salades komen te staan 🙂

 

 

 

 

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

  Subscribe  
Abonneren op