The Green Salad

Als je zegt dat je een salade gaat eten denken mensen vaak meteen aan gezond. Veel mensen vinden salades gezond. Om deze cliché even dubbel en dwars te benadrukken hebben ik een green salad gemaakt, over gezond gesproken…. Als je al dit groen bij elkaar ziet denk je al helemaaaaal, die is gezond. Nou, dat is ie ook. En hij is ook heel lekker!

Natuurlijk hoeft niet iedere salade gezond te zijn, het hangt er vanaf wat je er in doet… Tja, zo simpel is het. Maar zoals ik wel eerder heb verteld, vind ik het heerlijk om een frisse salade te eten met dit warme weer en bij een frisse salade kom je al gauw op gezond uit. Naja, gezond of niet, ik vind hem lekker. Hieronder het recept voor deze Green Salad.

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 100 gram baby spinazie
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 groene paprika
  • 1 avocado
  • een handje sojabonen
  • falafel balletjes
  • een goede scheut Milk & Creamy van Alpro
  • 15 gram munt

Ik moet altijd wel lachen als ik de bereiding ga schrijven. Het kan heel uitgebreid, maar eigenlijk heeft het helemaal niet zo veel tekst nodig. Let maar op, bij deze Green Salad kan het helemaal met weinig woorden: snijd alles in stukjes, bak de falafel balletjes, gooi de munt bij de Milk & Creamy en roer het door elkaar heen. Dan: leg alles in een bakje of op een bord en gooi wat Apro/munt saus erover heen. Haha, eigenlijk kan je dan al aanvallen!!!! Al met al ben je zo’n 5 tot 10 minuten aan het koken, heerlijk toch.

Dat is wel heel kort en bondig, haha. Zo kan het dus ook, ik vind de uitgebreide versie eigenlijk wel leuker om te lezen. Dat gaan we de volgende keer weer doen. Voor nu, eet lekker!!!

Ben je op zoek naar een andere lekkere salade. Kijk dan snel hier.

Een fijne dag!

Lieve groet,

Delphine

 

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

  Subscribe  
Abonneren op