Meloen Schapenkaas Salade

Deze week ligt het recept van een Meloen Schapenkaas Salade voor je klaar. Alle salades die ik maak zijn eigenlijk heel simpel te bereiden, wat naar mijn mening zeker een voordeel is!!

Ik werk zelf bij Mogador, een koffietentje in Haarlem, en naast Mogador zit Mabrouk een foodmarkt met alleen maar lekkere en verse producten. Deze producten heb ik dan ook allemaal bij Mabrouk ingeslagen voor een heerlijke salade.

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 100 gram spinazie
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 rode ui
  • 1/4 watermeloen
  • harde schapenkaas
  • een klein handje amandelen

Was de spinazie indien nodig, laat hem even uitdruipen en leg het als een bodem op je bord. Snijd de de watermeloen, de rode ui en de komkommer in stukjes, naar gewenste grote, en voeg deze toe aan de salade. Stop de schapenkaas in een zakje en zorg dat je de kaas lekker brokkelt en strooi dit over de salade. Als laatste kan je de amandelen in gewenste grote, gewoon in geheel of klein gemaakt in een vijzel over de salade heen strooien. En TA DA! Lekker smullen!

Inspiratie nodig voor meerdere salades? Kijk dan hier! 🙂

 

Lieve groet,

Delphine

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

  Subscribe  
Abonneren op