Wanneer je borsten ook blij zijn om te rennen

Vroeger rende en sportte ik gewoon in mijn normale beha onder een sport shirt. Naast het feit dat ik het eigenlijk heel vies vind om in je normale beha te sporten door al het zweet wat je loslaat, was ik er niet van op de hoogte dat het dragen van geen sportbra tijdens het sporten ook helemaal niet goed is voor je borsten. Ook heb ik nooit echt nagedacht wat een goede sportbeha tijdens het sporten, met name hardlopen, nou eigenlijk betekent… en de kans is groot dat jij je daar ook nooit echt in hebt verdiept. Daarom ga ik er wat dieper op in.

De Odlo Seamless High Sportbra heb ik van Runnersworld mogen testen tijdens het hardlopen. Als eerst wil ik zeggen dat deze sportbeha als gegoten zit. Het zit super comfortabel, en al helemaal tijdens het sporten. Op zich al een heel goede reden voor het aanschaffen van zo een sporttop.

Ook heb ik begrepen, én kan ik begrijpen, dat sporten met een grotere borstomvang best hinderlijk kan zijn en dat vrouwen met die reden zelfs liever niet sporten. Dat is natuurlijk super zonde en helemaal nergens voor nodig. Het kost misschien wat meer om een goede sportbeha aan te schaffen, maar uiteindelijk draait het om het resultaat. Een sportbeha zoals deze Seamless High Sportbra van Odlo is er namelijk ook in iedere maat.

Wat prettig is aan de sportbra van Odlo is de sluiting. Wat ik vaak heb bij een sportbeha is dat je zo een bra op de meest onmogelijke manier over je hoofd moet krijgen, je kent het wel. De compressie die ze geven is juist fijn, maar maakt het aan- of uittrekken al een hele workout op zich. De sportbra van Odlo heeft dus een heel handige sluiting aan de achterkant zitten. Deze sluiting maakt het aan- en uittrekken al een stuk aangenamer. Ook is het een sluiting die je kan verstellen, voor wanneer je de bra onder je borsten bijvoorbeeld te strak vindt zitten. Zo biedt de sportbeha voor iedereen de perfecte pasvorm.

De sportbra zit tijdens het rennen lekker en comfortabel. De bra geeft een soort compressie waardoor de boezem lekker plat worden gedrukt, én dus tijdens het hobbelen goed op hun plek blijven. Een verkeerde of geen sportbra tijdens het sporten kan namelijk schade creëren aan het bindweefsel in je borst wat er uiteindelijk voor kan zorgen dat je borsten gaan hangen. En dat is het laatste wat we willen hebben!

Ook niet onbelangrijk is dat de Odlo Seamless High Sportbra er ook goed uit ziet. Niet dat de looks van een sportbra per se uitmaakt. Maar ja, we blijven vrouwen, dus dat is altijd mooi meegenomen. 🙂

Voor de juiste maat voor deze Odlo Seamless High Sportbra adviseer ik je naar de dichtstbijzijnde Runnersworld winkel te gaan. Met hun kennis en advies scoor jij een Odlo Sportbra perfect voor jou!

Mijn borsten zijn in ieder geval blij, hopelijk die van jou binnenkort ook!

Kijk hier om meer reviews te lezen over de Odlo Seamless High Sportbra.

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

  Subscribe  
Abonneren op