Amandelmeel en Bananen Pannenkoeken

Het is lang geleden dat ik een receptje heb geplaatst. Maar het recept van deze heerlijke pannenkoeken mogen natuurlijk niet missen. Mijn favoriete ontbijt als ik de tijd heb om mij uit te sloven, Amandelmeel en Bananen Pannenkoeken. Je hebt niet zo veel ingrediënten nodig wat het, voor mij, altijd wel aantrekkelijk maakt om aan de slag te gaan in de keuken. Koken is leuk hoor!! Maar het moet niet te lang duren en te moeilijk zijn allemaal. 😛

Ingrediënten (voor twee personen)

  • 150 gram amandelmeel van de Notenlaer
  • 100 ml ongezoete amandelmelk
  • een rijpe banaan
  • 2 eieren
  • en lekkere topping naar keuze (ik heb gebruik gemaakt van honing, banaan en blauwe bes)

Het recept is weer lekker makkelijk.

Doe het amandelmeel, amandelmelk, een geprakte banaan en de eieren in een kom en meng het tot een beslag. Het is een relatief dikke beslag in vergelijking met ‘normale’ pannenkoeken beslag.

Zet een pannentje op het vuur en maak deze met wat boter, kokosolie of olie warm. Als de pan goed warm is voeg je een kleine scheut van het beslag toe aan de pan. Goed opletten dat het vuur niet te hoog staat. Zorg ervoor dat de pannenkoeken een mooie bruine kleur hebben aan beide zijden.

Wanneer de pannenkoekjes klaar zijn kan je ze stapelen en mooi aankleden naar keuze.

En smullen van deze amandelmeel en bananen pannenkoeken!!!!

Kijk voor meerdere recepten eens hier.

Lieve groet,

Delphine

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

  Subscribe  
Abonneren op