About

Mijn naam is Delphine en ik mag mijzelf de trotse eigenaar van Liever Fit noemen. Ik ben 24 jaar en student aan de Hogeschool van Amsterdam. Begin 2019 studeer ik af en mag ik mij officieel Fysiotherapeut noemen.

Mijn hele  leven ben ik al aan het sporten. Het begon allemaal als kleine smurf in de gymzaal, waar ik radslagen over de balk deed. Gevolgd door tennis en hockey. Ook heb ik dansles gegeven en zelf een vooropleiding dans afgerond, waarbij ik kennis heb gemaakt met verschillende dansstijlen.

In 2013 ben ik terecht gekomen bij een studentenroeivereniging. Hier heb ik zelf geroeid, maar werd ik ook stuurvrouw van een mannen clubacht boot. Als stuurvrouw van een roeiboot nam ik vooral de rol als coach op me.

Vanaf 2016 heb ik verschillende stages gelopen voor de opleiding fysiotherapie. Ik ben begonnen bij Fysio Holland in Amersfoort, gevolgd door de Gouden Reael in Amsterdam. Om meer ervaring op te doen in de fitness heb ik bij verschillende sportscholen in Amsterdam stage gelopen en in juni 2016 heb ik mijn diploma Sportmassage behaald.  Waar ik het meest trots op ben is mijn rol als teamfysio bij AFC Ajax 010, gedurende  het seizoen 2016-2017 .

Met Liever Fit wil ik mensen motiveren en stimuleren om gezonder te gaan leven en meer te bewegen op een leuke manier. Door het delen van lekkere recepten, leuke trainingsoefeningen voor thuis of in de sportschool en geven van bootcamps. In 2018 zal Liever Fit van start gaan met het geven bootcamps in Amsterdam en Haarlem. Maar nog even geduld! Tegen die tijd komt hierover meer informatie op de website.

Voor nu dus nog even lekker genieten van de feestdagen en maak je lijstje met goede voornemens vast maar klaar!

Lieve groet,
Delphine